Artykuły o potrawach

Zupa na pieczonych w ogniu łbach baranich - dodano: 11 IX 2017

Haszlama - ormiańskie danie z warzyw i mięsa (jagnięciny) - dodano: 21 VIII 2017

Walory zdrowotne jagnięciny - Iwona Korlacka - dodano: 8 II 2017

Baran po Szczawnicku - dodano: 12 X 2016

Baranina duszona - dodano: 12 VII 2016

Baranina - Zwrot 1981- dodano: 4 VII 2016

Gulasz z młodej jagnięciny - dodano: 27 VI 2016

Jagnięcina beskidzka - dodano: 27 VI 2016

Sztuka gotowanie - jagnięcina, ser owczy - dodano: 22 VI 2016

Jagnięcina wg dr Atkinsa - dodano: 20 VI 2016

Produkty mleczne w tym owcze - dodano: 15 V 2016

Gicz jagnięca z warzywami i pęczakiem wg Marcina Suchenka Bilan - dodano: 29 XI 2015

Przepis na jagnięcinę z Czech - dodano: 6 XI 2014

Potrawy z jagnięciny - dodano: 6 XI 2014

Potrawy z baraniny - dodano: 6 XI 2014

Potrawy z baraniny na 10 osób - dodano: 6 XI 2014

Pieczeń jagnięca - dodano: 6 XI 2014

Pieczeń barania pieczona - dodano: 6 XI 2014

Kocharz warszawski - przepisy na baraninę - dodano: 6 XI 2014

Kotlety baranie po beskidzku - dodano: 6 XI 2014

Kotlet barani - dodano: 6 XI 2014

Jagnięcina z Guinnessem zapiekana w cieście - dodano: 6 XI 2014

Jagnięcina na świąteczny stół - dodano: 6 XI 2014

Gulasz jagnięcy - dodano: 6 XI 2014

Baranina - dodano: 6 XI 2014

Baranina wraca do łask - dodano: 6 XI 2014

Kuchnia Polska Józefa Schmidta z 1855 roku - dodano: 22 XII 2013

Mięso owiec w tradycyjnej kuchni góralskiej - dodano: 3 IV 2011

Nie kupujcie sranego sera - dodano: 3 IV 2011